Lugn och skön helg..

Helgen har varit så avkopplande;) och jag behövde verkligen det...
Oliver åkte till sin pappa med bussen 10 minuter innan min buss kom, så det va ju lite tråkigt att jag inte hann träffa honom men han kommer ju hem i kväll och jag åker ju inte förrän i morgon bitti.
På fredagkväll så firade vi lite eftersom jag hade lyckats med nåt bra så vi delade på en flaska bubbel ;) i går va vi ute och åkte lite, tvättade bilen, köpte en jacka åt Oliver och hälsade på Carro, Robin och Mommos lillprins han är så gooo flinar och försöker (prata) så gulligt så jag blir tårögd;).
I går kväll drack jag lite rödvin, blev tipsad om ett jättegott av tjejen som jag har delat stuga med och det vinet blev helt klart mitt nya favvo!!! supergott.
Mont Gras heter det och helt klart värt att testa 69 kr:)
Nu har jag bara två nätter kvar i Falun på tisdagkväll kommer Tommy dit till mej och på onsdag så åker vi hem;) ska bli skönt!!!!
Nä nu ska jag nog kliva upp och dra en sväng med snabeldraken, så det blir dammfritt fattar inte vad allt damm kommer ifrån vi storstädade ju när jag kom hem på fredagkväll:(.
Men det syns ju så väl dammet när solen skiner...
Sen blir det att ut och åka lite igen :)
Ha en fin söndag alla det ska vi ha! kram kram L


Frukost på säng kom älsklingen med nu;-). ...

bild1061 (MMS)

Frukost på säng kom älsklingen med nu;-). Nu behöver jag inte kliva upp förrän i morgon, jag har iallafall mat så jag klarar mej tills dess:-D. Tänk om jag skulle äta allt det här, snacka om dumping... Men det är så mysigt att ligga kvar och dra sig på morgonen och bli lite bortskämd med fika;-). I morgon åker jag till Falun! Kram kram L


I dag är en väldigt bra dag:)

Jag har lyckats med något idag som jag verkligen har oroat mej för och gruvat mej som bara den, men det gick som en dans:)))
Nu är det bara resten kvar;), idag åker jag dessutom hem och sedan tillbaka hit på måndag... men då stannar jag bara två dagar:)
Jag är så glad idag kram kram L


Tråk Lotta:)

Urtrista uppdateringar kommer jag med hela tiden för jag är så himla trött den här tiden...
På dagarna har jag absolut inte tid när jag är här i Falun för vi kör stenhårt här:D
Jag får engagera mej lite i bloggningen till helgen kanske;), annars så är det bara den här veckan och halva nästa...Sen återgår mitt liv till det normala med jobb, familjen och såna saker jag är van...
Då blir bloggningen mer en liten skön kvällsyssla, medans jag nu känner det som ett krav och just nu har jag bara massa krav!
Så är det ju lite svårt att skriva också eftersom jag inte riktigt har gått ut med vad jag gör dom här veckorna:) även om kanske många förstår och många också vet, så vill jag ändå vara lite hemlig och det är för min egen del:)
Sov nu så gott alla!!!
kram kram L



Ville bara säga......

God natt!!!
Orkar inte skriva mer idag, dagen har varit så lång bussresan för mej och Oscar gick bra.
Sen har det varit hårdkörning hela tiden, så jag skriver mer i morgon ;).
Kram kram L


Söndag igen:(

Jahapp så har helgen runnit iväg igen då, så fort...
I dag har vi varit och gratulerat Maud som fyller år i morgon, men då är ju jag i Falun igen så det fick bli i dag i stället.
Oscar skulle ju egentligen hem idag, men han stannar och tar samma buss som mej tidigt i morgonbitti istället:), skönt att vi kan åka tillsammans det är ju så tråkigt att åka buss.
Jag gruvar mej som bara den för resan eftersom det är så halt, värsta isbanan på vägarna ju.
I kväll är det säsonstart på Solsidan som jag har längtat efter det, så himla kul program:)
Den här helgen har jag sovit massor, har varit skittrött sov hela kvällen på soffan i går och idag har jag somnat två gånger...
Kommer väl efter nu eftersom jag sovit dåligt hela veckan, så nu orkar jag vara vaken en vecka till:D
Den här veckan kommer att bli sjukt intensiv, så det är kanon att jag är utvilad!
Nu ska jag lägga mej och läsa världens tråkigaste bok:(
Ha en bra kväll och glöm nu inte att titta på Solsidan på 4an kl.20.00 =)
Kram kram L


Tacos

bild1059 (MMS)

Tacos


Det här ska jag äta i kväll:-D

bild1058 (MMS)

Det här ska jag äta i kväll:-D


HEMMA!!!

Jag åkte med Monica från Falun på torsdagskvällen sen va vi till Tony och drack kaffe, Tommy o Oliver hämtade mej där sent på kvällen jag gjorde alltså helg lite tidigare:)...
Men eftersom jag då va hemma på fredan så åkte jag och jobba, tänkte bara jobba en stund eftersom jag egentligen va ledig, men så blev det inte jag jobbade till fyra:).
Sen på kvällen hämtade vi Oscar vid bussen så han är här i helgen igen:).
I dag har vi varit ute och åkt hela dan, varit hos mamma o pappa på lunch, sen har vi varit och träffat Bertha ( hunden vi hade förut) och avslutningsvis till Carro o Robin och gullat lite med Lillprinsen, hinner ju inte träffa honom när jag är borta på veckorna:(. Go`ungen min han växer så det knakar;). I kväll blir det Tacos och tv- mys bara, i morgon ska Oscar åka och tidigt på måndag morgon åker jag tillbaka till Falun...
Trodde verkligen att jag hade gått upp i vikt den här veckan i Falun, varit mycket utemat och Panpizza och sånt, men icke sa Nicke jag hade gått ner drygt ett kilo:)!!!
Iallafall så delar jag stuga med en jätte gullig tjej från Stockholm, så det känns mycket lättare att vara borta då.
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och ta reda på massa tvätt...
Sedan ska Tommy och jag laga mat tillsammans;)
Ha en skön lördagskväll! kram kram L


Flinar upp sig för mormor :)den här fina b...

img_2150 (MMS)

Flinar upp sig för mormor :)den här fina bilden fick jag på mms idag o nu saknar jag honom ännu mera än tidigare.. Mormors lillprinsen


Halva veckan har passerat:)

Snart åka hem för helg jippiii!!!, jag längtar efter Tommy och barnen och lillskrutten Theodor som växer så det knakar...
Ev. åker jag hem redan i morgon kväll, annars på fredag efter halva dagen:) ska bli riktigt skönt, men jag trivs med det här bättre än vad jag trodde:).
Ytterligare en väldigt intensiv dag är gjord och det känns verkligen kanon, nu har jag nyss ätit kyckling o broccolipaj...
Sitter nu med min rumskompis och dricker kaffe:)
Ha en trevlig kväll! kram kram L


En intensiv dag,med ett mysigt avslut:)

I dag har det varit hårdkörning, sedan kom Monica hit eftersom hon går i skolan här och lite senare kom även Oscar och hälsade på:).
Vi har varit ute på stan och Oscar åt kebabtallrik, nu sitter vi här i lilla stugan, Oscar ska snart åka hem med bussen och jag ska byta stuga, så i natt slipper jag sova ensam:).
Hoppas bara att inte jag får magsjuka nu då, har iallafall inte känt nåt än!!!
I morgon är en ny dag med nya möjligeter:) och då har även halva veckan gått:)
kram kram L


Så typiskt:(

Oliver åkte på värsta magsjukan i går kväll just när vi lagt oss, så det blev inget sova i natt i stället massa kräks:( inget vidare, stackars mammas skrutt...
Men jag kom i väg iallafall, mamma fick rycka ut tidigt i morse.
Tommy skjutsade mej hit och vi skjutsade även hem Oscar, nu har jag installerat mej här i stugan och lagt mej framför tv`n, HOPPAS NU BARA ATT JAG INTE FÅR MAGSJUKA... Det vore ju astrist nu när jag har kommit iväg på det här.
Dagen i dag har varit bra, lång och intensiv är rätt trött nu kan jag säga, skulle egentligen dela stuga med en tjej men tog en egen nu ifall jag blir sjuk inatt och om inte så flyttar jag in till henne i den rätta stugan i morgonkväll:) Lite tråkigt att vara själv:(...
I morgon ska jag köra i gång tidigt så det blir lite läsning nu, sen försöka SOVA!
Tack snälla mamma för att du ställde upp idag fastän du riskerar att bli magsjuk, jag hoppas att du slipper det:).
God natt alla och sov så gott!!!
Kram kram L


Mitt lilla veckoboende i tre veckor framöv...

bild1057 (MMS)

Mitt lilla veckoboende i tre veckor framöver:-|. Känns lite pirrigt och saknar redan Tommy o ungarna!


Vilken härlig dag:)

Så skönt att det har varit varmt och lite sol till och med, man blir ju på ett strålande humör direkt;).
I dag har älskling och jag varit ute på en skön promenad, har inte blivit en enda tidigare den här vintern, så det va riktigt härligt!
Nu har vi nyss ätit potatis o purjolöksoppa, som Oscar ville ha idag har även gjort köttbullar och brunsås åt Oliver som förmodligen inte vill ha soppa, han sover förresten än...
 Ska bli skönt att skolan börjar igen på onsdag så dom får rutiner, dom sitter ju uppe och lanar på nätterna nu på lovet:(.
Har även gjort en massa matlådor åt Tommy och Oliver så dom har i veckan, snacka om att skämma bort va? Jag åker ju i morgon bitti... Tommy och Oliver skjutsar oss. Oscar ska hem och jag ska på mitt lilla äventyr, så nu får dom klara sej utan mej tills på fredag.
Blir hemma över helgen sen åker jag igen och så vidare i tre veckor.
Oj oj oj fattar inte hur jag ska klara det, jag med min hemlängtan:(, kommer att sakna Tommy och barnen och jag har skitsvårt att sova borta oxå, jag som till och med har svårt för att sova hemma själv FY F.N, usch nu ska jag sluta att tänka på det, det är ju inte förrän i morgon ju!
Nu ska jag gå ner och väcka Oliver och så ska jag slänga i lite tvätt, sen kommer mamma o pappa hit och fikar;)
Ha en bra söndagseftermiddag alla!!!
Kram kram L


Städat bort julen:)

Ååååhhh va skönt äntligen är röran borta;) jag tycker att det är rörigt med julsaker, bara mysigt ett kort tag. Nu är det så fint i fönstren igen, känns rent liksom:).
Sen så blev det storstädning och medans jag ändå va i farten så passade jag på att baka två sockerkakor och hastbullar, så nu har Tommy och Oliver fikabröd medans jag är borta...
I morse hämtade Tommy grabbarn som har lanat hela natten och Oscar har åkt på nån magsjuka så han ligger, men han är väl kanske bara övertrött:) Oliver är iallafall vaken än han blir inte trött den ungen;p.  Vi varit uppe hos svärfar och bjudit honom på kaffe och nybakt och nu har Tommy knäppt på en film som vi ska kika på "Låt den rätte komma in" och strömmen i den här datorn är slut så jag måste ladda. hörshej!
kram kram L


Dålig på att uppdatera

Nu har jag varit dålig på att skriva här igen;)
I förrgår va vi hela ligan hos mamma o pappa och åt våran årliga kalkonmiddag och det är sååå juvligt gott! Sedan följde Carro, Robin och Theodor med hit och sov här, så då var det verkligen fulla stugan:) när dom åkte hem i går stack Oscar i väg på lan så det blev alldeles tyst och tomt.
Bara Tommy, jag och Oliver.
I dag sov vi riktigt länge, sedan har vi varit och handlat, nu har vi ätit kalops och Oscar och Oliver har åkt iväg på lan hos kusin Marcus, så ikväll är jag och Tommy alldeles själva, vi ska bara mysa framför tv`n;) nu ska jag hänga tvätt och i morgon åker julen bort!
Ha en underbar kväll alla och va rädda om varandra kram kram L


Morbror Oliver och lilla skrutten;-)

bild1052 (MMS)

Morbror Oliver och lilla skrutten;-)


Lillprinsen i famnen på morbror Oscar:-)

bild1047 (MMS)

Lillprinsen i famnen på morbror Oscar:-)


Gammelmormor och lilla Theodor!

bild1046 (MMS)

Gammelmormor och lilla Theodor!


Slöööö

Känner jag mej orkar verkligen ingenting idag... Fick inte mycket sömn i natt heller, det är så när man har stora ungar som har jullov, dom vill inte lägga sej och kan absolut inte vara tysta:p
Oscar gick till en kompis i går kväll och jag sa att han måste vara hemma senast tolv, han kunde inte fatta varför, men accepterade men då hade han kompisen med sej hem istället, och Oliver satt ju vaken vid datorn, så det va väldigt svårt att somna och många kanske tycker att jag är fjantig, men kan verkligen inte koppla av och sova när nån av ungarna är ute och ränner:(
Är det fel att vara så?
Men men vid vid ett tiden gick kompisen hem och då blev det ju lugnt, upp och kolla så dörren va låst, sedan sätta sej ner med ungarna och förklara varför jag inte vill ha det så här på nätterna.
Dom satt som två frågetecken och undrade om dom inte får umgås med kompisar.
Jag försökte vara pedagogisk och förklara att man kan vara på dagar och kvällar, men inte nätter.
Vi jobbar ju på dagarna medans dom ligger och sover, ja ja ni förstår säker hur snacket gick.. jag är väl en urtöntig morsa som inte fattar ett skit typ!
Fan va svårt det är med stora ungar!!!
Nog om det nu i natt är det en ny natt, kanske att jag kan sova då:D
I kväll ska vi iallafall till Mattias som fyller 21 år, sedan vidare till mamma o pappa och bli bjudna på kalkon ska bli sååå GOTT!!!
Ska nog försöka släpa mej in i duschen nu så man vaknar till liv, har ju varit ledig i dag och det är faktiskt riktigt skönt, även om jag älskar mitt jobb.
Ha en fortsatt bra dag alla kram kram L


god kväll!

Nu är jag ledig ett tag, har jobbat in bra mycket nu så i morgon och på fredag är ledig, sen ska jag ju som sagt i väg på min hemliga grej ett tag...
Men jag kommer att längta ihjäl mej till jobbet kan jag säga för jag trivs så otroligt bra:)
Det känns verkligen som min grej att jobba med missbrukare, så att utbildningen som jag pratade om att söka är det känns självklart nu, och väldigt bra att jag får chansen att känna mej för med det här jobbet nu:)
Nu låter det som jag ska vara borta från jobbet i evigheter, men så är det ju inte bara tre veckor:).
Nu har vi nyss ätit middag som bestod av hajmal (och det va faktiskt riktigt gott), potatis och citronsås, så nu är man mätt igen:).
Mamma hade varit här idag hos grabbarna en stund idag medans jag o Tommy jobbade och sett till att dom kom upp ur sängen:), annars blir dom uppe hela natten, som inatt jag som va så trött igår och skulle sova tidigt... Trodde jag dom blev inte tysta förrän kl va över två, så jag kunde inte sova:(
Så hade hon fixat lunch åt dem och även sett till att dom bäddade och plockade i hop kläderna sina.
Tack snälla mamma för det:)!!!
Så i kväll ska jag göra ett nytt försök att somna i tid=), men i morgon behöver jag ju inte kliva upp tidigt iallafall SKÖÖÖNT!!
Nu blir det tv`n kram kram L


Mina grabbar är hemma igen:)

Jobbade till strax efter fyra i dag då kom Tommy och hämtade mej, sedan hämtade vi Oliver o Oscar vid bussen på resecentrum.
Efter det så käkade vi på "Donken" riktigt skönt att slippa göra mat.
Är så himla trött jag har inte sovit en blund i natt, har varit en massa trubbel mellan Oscar och hans pappa så halva natten pratade jag i telefon och sedan va jag så uppriven att jag inte somnade nåt i natt, sen jobb hela dan på det....så nu är jag riktigt trött!
Halvligger här i soffan nu och är proppmätt också, nyss tryckt i mej en liten cheeseburgare och minimorötter:p
I kväll blir det säsongstart på familjen annorlunda och det ska jag se, sen blir det nog "snarklådan" känns det som annars orkar jag nog inte upp i morgon...
Tommy har ju inte heller sovit särskilt mycket inatt eftersom jag pratade i telefon och sedan bara låg och snurrade:( så han har nog inget emot att göra en tidig kväll han heller.
Ja juste ja inlägget jag skrev om våran hemlis så har vi fått reaktioner, bla så har Tommy blivit gratulerad att han ska bli pappa, men så är inte fallet:) VI SKA INTE HA BARN!!! jag skrev även ännu tidigare om den här hemlisen att jag har fått den i julklapp av Tommy;)
Just nu vill jag bara inte att alla ska veta vad det rör sej om, å andra sidan så är det ju riktigt kul med lite roliga reaktioner från vissa:DDDD
Nu ska jag slappa! kram kram L


Söndagseftermiddag:-D skål för framtiden! ...

bild1043 (MMS)

Söndagseftermiddag:-D skål för framtiden! Vi hade en halv flaska mousserande kvar från tolvslaget, med en nertryckt servett som kork. Synd att slänga ju:-P tar det nu före maten har en härlig potatis o köttfärsgratäng i ugnen


2a januari 2011

Hoppas det här året kommer att bli lika bra som det förra;) jag har verkligen älskat 2010!
Hänt så mycket positivt:) Tommy friade, jag har minskat massor i vikt, vi flyttade i hop på riktigt i huset, vi var till Grekland med barnen (första gången dom va utomlands) och så har jag ju blivit mormor:) plus en massa andra bra saker. En sak vet jag som blir kanon iallafall och det är ju vårat kommande bröllop den 24 april och sedan ska vi ju åka på en två veckor lång bröllopsresa till Egypten, ska verkligen bli härligt!!! och sen är det ju våran lilla hemlis som jag inte vill avslöja än, men snart så:)!!!
Nu sitter min älskling här och betalar alla räkningar, mina pengar är totalslut så han fick mina småräkningar också STACKARN, har nog varit lite för slösaktig nu i jul:( men men man lever bara en gång:) nu ska jag sätta mej med lite papper sen blir det att åka och handla.
Ha det bra kram kram L


RSS 2.0