Hej igen!!!

Det va ett tag sen jag bloggade nu igen, men jag hinner knappt känns det som...
Är så mycket på jobbet och på kvällarna är jag sååå trötter;)
Och en massa planering för bröllopet också, men det är superkul och jag trivs helt underbart mycket på jobbet, så jag klagar inte... bara förklarar varför bloggen kommer lite på sidan:)
I går hade vi musikafton på jobbet så jag jobbade från halv nio på morgonen till 22.15, sen var jag så uppe i varv och hade skitont i höften så jag somnade inte förrän 4 i morse och klockan ringde 6.
I kväll är jag riktigt trött, men nu har jag fått en kanongod middag av min blivande man, så jag orkar inte annat än att ligga i soffan och då passar jag på att göra ett inlägg:)
Baconlindad kyckling med sweet and soursås med fruktblandning i och creme fraice och ris, det var sååå j....a GOTT!!!
Nu ska jag titta lite på tv och sen blir det duschen och hoppas på en helkroppsmassage och att bli insmord också, han skämde bort mej med det i förrgår så om jag är riktigt snäll så kanske jag kan lyckas att få det ikväll också;)
Först hade han tänt massa ljus i badrummet när vi duschade, sen när jag kom in i sovrummet så var det ljus överallt och även brasa i kaminen och massage i en timme, sen sov jag som en prinsessa kan jag lova!
Han är för härlig min älskling:)
Kram kram L


VÅFFELDAGEN är snart slut.....

Puuuhhh vilken dag har haft våffelservering på jobbet idag och gusch vilken rullians det har varit...
Men nu har det blivit helg, såå sköööönt direkt efter jobbet idag så åkte vi på bolaget och handlade dryckerna till bröllopet så nu mina vänner gäller det att låta det få stå ifred:), hahaha det är skönt att ha det gjort redan. Nu har jag tagit mej en gin o tonic medans älskling lovade att åka och hämta Oscar vid bussen ikväll...
I morgon sak vi på fest i söderala seadn vidare på rock i Marma, grabbarna ska vara hos mormor o morfar, men först in och köpa bröllopskläder till mina gopojkar,,, mammsen har fått lön idag:) min första riktiga lön på 11 år:):)!!!!! JIPPI...
Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll alla!!!! nu ska jag spilla upp ett glas rödvin.
Kram kram L


Snart är den här veckan slut....

Veckorna bara rinner iväg, men det är riktigt skönt..
Idag har jag haft körkort i en månad och om exakt en månad så gifter vi oss ♥
Nu är bilen lagad också, så idag har jag sluppit åka buss:) efter jobbet idag så va jag hos sömmerskan och mätte lite igen, så snart är min fina bröllopsklänning klar!
På lunchen idag så gick jag och mamma och tittade på en pjäs som Oliver var med och spelade med skolan:)
Nu ska jag hoppa i duschen så himla trött, blir nog tidig kväll för mej ikväll...
Go`natt!!!
Kram kram L


Bloggning på morgonen...

Tänkte passa på att göra ett litet inlägg nu på morgonen eftersom jag blev klar i tid med allt, sitter nu bara och väntar på att gå till bussen....
Är ju fortfarande utan bil:(, men förhoppningsvis så hinner vi få delarna och få till allt den här veckan iallafall.
Sitter och kollar lite på brudbuketter på nätet men ska nog ta en sväng idag på lunchen och kolla i blomsteraffären, vet ju precis hur jag vill att buketten ska se ut men hade ju tänkt försöka att binda den själv.... men inser nu att det är nog svårare än jag trodde och det är ändå så mycket förberedelser att stå i:)
Frissan kommer ju redan 8 på morgonen hem till oss för smink och håruppsättning, först ska vi till henne på skärtorsdagen för att göra naglar, färga håret och fixa ögonbryn.
Tommy ska oxå snyggas till lite då;)
Igår pratade jag med tjejerna som ska fixa maten och servera och en av dem ska även göra tårtan.
Inbjudningskorten skickade vi för drygt en vecka sedan, lite sent kanske fastän det har varit planerat i ett helt år;) så typiskt oss:D
Mamma tar iallafall emot anmälningarna och hon gör även bordsplaceringen, skönt att få hjälp...
Jag börjar verkligen känna mej stressad över allt som ska göras nu, men det är ju min person liksom... Det kommer hinnas med allt, det vet jag och bröllopsnerver har väl alla;).
Nu jobbet!!!
Kram kram L♥


Vilket härligt väder!

Jag blir på sånt bra humör när solen skiner:), klev upp rätt tidigt och gjorde gröt och äggfrukost, tom. grabbarna klev upp strax efter mej och Tommy...
Sedan satte jag igång att koka min supergoda grönsakssoppa, medans Oliver och Oscar va ute och cyklade på sina nya cyklar, sedan käkade vi korv med bröd och soppa.
Efteråt åkte vi in till Carro, Robin och Theodor och lämnade lite soppa där och så hade vi ju köpt Mc jacka åt prinsen, nu har Oscar tagit bussen hem till Dalarna och vi är hemma igen.
Har nyss varit nere i källaren och dammsugit och torkat golv, städat uppe det gjorde jag i morse och igår tog jag ju fönstren också, så nu känns det så juvligt rent och fint överallt:).
Ha en härlig söndagskväll alla;)
Kram kram L


Nya jackor åt barnbarnen.

bild1140 (MMS)

Nya jackor åt barnbarnen.


Sååå duktig....

Nu känner jag mej riktigt duktig;) har putsat fönstren i hela huset sen vi kom hem från Gävle och det känns så skönt att ha det gjort + att man får ju vårkänslor då;).
Nu har vi handlat massa fläskfilè till bröllopet, ligger nu 13 st i frysen, men vi måste köpa minst 7st till. Vi har varit runt på lite olika mataffärer i Gävle idag vi köpte även 2st stora burkar med kantareller som vi ska använda till kantarellstuvningen på bröllopsmiddagen:)
Nu är det massa bröllopsplanering varje dag, känns det som:) det är superkul iallafall och bara 1 månad och 5 dagar kvar till våran stora dag!!!!
På torsdag ska jag till sömmerskan igen och mäta lite, hon håller ju på syr om bröllopsklänningen och nu hade jag ju minskat ytterligare i vikt så det behövs lite mått:).
en kvinna från kyrkan ringde igår och behövde lite uppgifter och då talade hon om att deyt va klart med vilken präst det skulle bli också, han har konfirmerat mej och även döpt alla mina barn... så det kändes ju jättekul att vi fick honom:).
Ha en fortsatt bra lördag!
Kram kram L


BMI 24,3:)

Jippi jag ligger inom ramen av idealvikt för vuxna över 35, va inne på nån sida och räknade nu;),känns liksom helt overkligt!
Jag har gjort ett kliv nedåt i vikten nu på bara ett par dagar, konstigt står still skitlänge sen kan det försvinna 2-3 kg på 2 dagar och idag efter jag har ätit frukost väger jag 72:) superglad! jag har nog aldrig skrivit min längd, jag är 172 cmNu ska vi dra till Gävle sönerna har åkt till Stockholm med mormor o morfar över dan:)
Ha det gött!!!
Kram kram L


Mormors älskling <3

bild1131 (MMS)

Mormors älskling <3


Oscar med sin nya

bild1128 (MMS)

Oscar med sin nya


Oliver med nya cykeln:-)

bild1127 (MMS)

Oliver med nya cykeln:-)


Dålig på bloggning:(

Förlåt jag är skitdålig att uppdatera här på bloggen nu, men sen jag fick anställningen på jobbet så är jag aldrig hemma före 17.30 på kvällarna och sedan är det fullt upp liksom och slutar med att jag ligger som ett slakt i soffan innan jag orkar masa mej in i duschen och vidare till sängen...
Men nu är det iallafall helg och har sovit ut ända till kl åtta:), sen upp och städa, i väg och handlade lite mat, sedan tvättade vi bilen.
Vid ett tiden i dag så hade grabbarna vaknat till liv dom med, så då tog vi en sväng till Gävle och Valbo Biltema och köpte lite grejjer som ska bytas på bilen, fick inte godkänt på besiktningen, sedan vidare och letade ny cykel åt Oliver, runt runt överallt i både Gävle o Valbo slutade med att vi köpte en här i Söderhamn i kväll på Coop:)
När vi kom hem påbörjade vi en stor garagestädning med fortsättning i morgon när vi vaknar, är det nån som behöver nåt?:) nu ska allt skit kastas!!!
Nu kollar vi lite på melodifestivalen men jag tycker att det är ganska tråkigt, dåliga låtar faktiskt:(.
SKÅL och ha en trevlig lördagskväll:)
Kram kram L


Badhuset.

I dag har jag varit ledig eftersom Oliver har sportlov, så vi har varit på badhuset
Han hade en kompis med sig också, så ikväll ska han sova över hos oss och då får dom ha sällskap av varandra i morgon när vi jobbar.
Efter badet fick grabbarna Mc donalds, men jag ville inte ha det idag så jag stekte fisk åt mej o Tommy istället :)
Nu blir det bara att kika på tv, känns som jag ska till att bli förkyld:(.
Ha det gott!!!
Kram kram L


Har varit långledig:)

Nu är det dax att bege sej till jobbet har nu varit ledig tors fre lör sön, så nu är man verkligen utvilad:).Oliver är hos Carro o Robin eftersom han har lov och Oscar har åkt hem till Dalarna i går, blev inte att han flyttade hit, lite svårt att bestämma sej...
Jag ska iallafall vara ledig nån dag den här veckan med Oliver också:), men idag blir det jobb, första dan idag med ansällning så jag vill inte börja med att vara hemma;)

I dag blir det buss in ,Tommy ringde när han va på väg till jobbet och sa att det va superhalt, så han vill inte att jag ska ta bilen (gullgubben)!
Ha en bra dag alla nu måste jag kila...
Kram kram L


Älskling har gjort fina mackor och en vars...

bild1123 (MMS)

Älskling har gjort fina mackor och en varsin latte


Jag fryser...

Usch helt genomfrusen är jag, vi tog ju en tur med Lambrettan in till stan och käkade hamburgare och det var alldeles för kallt att åka idag:(
Nu sitter vi i soffan och kurar jag har tagit ett glas mousserande vin, men inte Tommy vi ska snart hämta grabbarna Oliver är hos Carro o Robin och Oscar hos en kompis.
Ikväll blir det bara filmmys och slappa med godis och coca cola.
Vi va på krogen igår och det känns idag kan jag säga:S i går på dan va vi till Hudik hos doktorn med Oliver. Carro, Robin och Theodor följde med dom också, Robin fick köra för jag kände mej osäker att köra i en ny stad redan, så gjorde vi stan där, blev ett par nya jeans också och det va välbehövligt alla mina kläder är för stora nu:).
I torsdags skrev vi papper på jobbet så nu är jag anställd där:) tidigare har jag ju arbetstränat, så det känns kanon, nu har jag både fast jobb och fått körkort inom loppet av en vecka:):):)
Grattis till mej själv:D
Ha en trevlig kväll, nu ska jag mysa vidare!
Kram kram L


Nu avnjuter jag ett glas mousserande:-)

bild1122 (MMS)

Nu avnjuter jag ett glas mousserande:-)


I dag blev det en tur i vårsolen

bild1120 (MMS)

I dag blev det en tur i vårsolen


Tommy solar

bild1119 (MMS)

Tommy solar


Ha en trevlig fredagskväll!

bild1118 (MMS)

Ha en trevlig fredagskväll!


Latte på wayne's 4 generationer:-)

bild1115 (MMS)

Latte på wayne's 4 generationer:-)


Hos Theodor på besök observera texten på t...

bild1114 (MMS)

Hos Theodor på besök observera texten på tröjan;-)


God morgon alla

Ser ut som en härlig dag solen har redan tittat fram och jag börjar verkligen att få vårkänslor ♥
Idag är jag ledig så jag ligger fortfarande och drar mej lite;)
Ska snart kliva upp och göra ordning korvstroganoff, åka till älsklings jobb och lämna en dosa åt honom för han fick ingen med sej, vi åt hos mamma o pappa igår och då blev det inte att laga nån mat när vi kom hem.
Ska vidare och hämta grabbarna där sen för dom har sovit hos mormor o morfar inatt, dom hade mysdag på isen med angling och korvgrillning igår, medans jag och Tommy jobbade...
Men idag ska jag verkligen försöka att njuta av vädret, ska nog åka in till Carro, Robin och lillprins  och höra om vi ska ta en promenad med vagnen;)
Ha en ljuvlig dag alla och passa på att njuta av solen:)
Kram kram L


RSS 2.0