Sååå himla SKÖÖÖÖNT!!!!!

Fattar inte vilken frihet jag missat hela livet eller åtminstonde sen jag fyllde 18....
Gud va skönt det är med KÖRKORT:)!!!
I morse skjutsade jag Oliver till skolan sedan åkte jag och besiktade bilen, sen direkt på jobbet.
Och i helgen har jag också åkt fram och tillbaka:) FRIHETSKÄNSLAN är enorm just nu;D
Nåja nog om det, älskling sitter och betalar våra räkningar och jag bloggar, rättvist värre:).
I dag köpte jag en supersöt väckarklocka åt honom som det är blinkande hjärtan och står love på, och så spelar den Love me tender som alarm... så gullig till en gullig man;).
Nu är det snart dax att slänga sej i soffan, för måndagkvällar gillar jag att titta på 4an, först Halv åtta hos mej sen Fam. annorlunda och avslutningsvis Spårlöst....
När vi sedan lägger oss ska jag nog vara lite snäll och massera Tommy´s axlar och rygg, gjorde det i går oxå och han har rätt ont så jag gör nog det i kväll med;) annars är det alltid han som får massera mej, så ibland kan väl även jag vara snäll:)
Ni får ha en toppenkväll framför tv´n för det ska iallafall jag ha=D
Kram kram L


Hos mormor på besök

bild1113 (MMS)

Hos mormor på besök


Tommys nya skor adidas vespa, stod i annon...

bild1112 (MMS)

Tommys nya skor adidas vespa, stod i annonsen att dom passar bäst till en cremevit Lambretta från tidigt 60tal. Så nu är han så mallig:-D


Skum känsla:)

Känns så konstigt, idag kan jag ta bilen alldeles själv:)....
Tar nog ett tag att fatta det, men jag ska iallafall åka buss till jobbet idag men vid 11 kommer Tommy in med bilen och jag ska skjutsa honom tillbaks på jobbet, sen ska jag åka på jobbet igen...
Då kommer det nog att kännas skumt och oroligt när ingen sitter bredvid som jag kan fråga om jag känner mej osäker:s, men det går nog bra!!!
I går efter körningen va vi iallafall till Valbo och hämtade ringarn och dom är så fina jag bara längtar till jag får ha den på mej;)
I dag känns allt som nåt slags lyckorus liksom, i kväll ska vi på middag hos mamma o pappa för att fira mitt körkort, jag fick välja mat så det står lax pressad potatis och citronsås på menyn och naturligtvis även vin:) så i kväll får nån annan köra;).
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan bär det av till jobbet och i dag är det fredag, innebär att det är sovmorgon i morgon JIPPI!!!!
Kram kram L


Lycka idag:-) vigselringarna hämtade och k...

bild1111 (MMS)

Lycka idag:-) vigselringarna hämtade och körkortet avklarat!!! Jag är såå lycklig.


Äntligen Körkort:-)

bild1103 (MMS)

Äntligen Körkort:-)


Tisdag och supertrött

Ska snart natta tror jag har varit hos Carro Robin och Theodor och fikat nu, Oliver blev kvar där han har även sovit där i natt som var också... myspys att sova hos storesyrran:)
I går körde jag en lektion på körskolan och ska även göra det i morgon och på torsdag:(
Lunchade ute med Ulrika idag så trevligt att göra det ibland ist. för att käka matdosa varje dag på jobbet:) blev sallad på Furan så GOTT!
Orkar inte skriva mer idag så himla trött, vill bara  zzzzzz nu!!!
Go`natt kram kram L


Theodor och hans pappa


SMS-inlägg

bild1101 (MMS)


Viktnedgången är verkligen seg nu pendlar ...

bild1100 (MMS)

Viktnedgången är verkligen seg nu pendlar mellan 74 och 76 kg och så har det sett ut länge. Men så här ser jag ut idag 1,5 år efter op.


Övningsdag:(

Japp nu har jag engagerat mej i skiten en dag igen, det gick iallafall bra så PLEASE ge mej körkortet nu då!!!!! Pappa va med i baksätet idag också för han ville komma med lite tips, men inte ens han som brukar vara så kritisk hade nåt att anmärka på:)....
Så jag begriper inte varför jag inte har lappen, hoppas på bättre tur nästa gång.
Har även varit hos Theodor, Carro o Robin och myst en stund:)
I kväll kommer grabbarna hem, även Oscar som vill flytta till mej:), han kommer inte överens med sin pappa och hans nya tjej... bara strul hela tiden SKITJOBBIGT hoppas att det blir bättre snart! Han får gärna flytta hem,skulle vara supermysigt men det måste planeras lite, byta skola och göra i ordning ett till rum i källaren isf:), men det löser sej!
Jobbigt när nån av barnen inte mår bra:(.
Hoppas att ni mår bra iallafall!!!
Ha det gött! kram kram L


jag suger på att blogga nu...

Ska försöka skärpa mej med bloggningen igen, men det har varit mycket nu ett tag både på jobbet och hemma... Så mycket som ska planeras inför bröllopet oxå;).
Oliver åkte till pappa i går han va så glad för jag köpte en ny telefon åt honom som jag kom hem med efter jobbet, så jag va riktigt populär;).
I dag ska vi nog åka till Carro, Robin och Theodor en stund så jag får mysa lite med gofisen.
I kväll känner jag för en riktigt bra film och något gott att äta, drack lite vin igår så jag är sugen på massa onyttigheter idag:) blir alltid så dagen efter...
I morgon blir det att köra köra köra är så less på det nu, jag har ju varit i Falun som ni vet, men jag inte berättade riktigt vad jag gjorde så va jag där på intensivutbildning för att få det förbannade körkortet, skrivningen klarade jag galant, men kuggade på körningen tyvärr:((((.
Jag hatar det och jag hatar att köra bil USCH!!! sen körde jag upp här hemma förra veckan och det gick inte heller så nu måste jag ligga i hårdträning om jag ska hinna klara det innan jag måste skriva om oxå, man har ju bara två månader på sej tyvärr:(.
Så nu vet ni vad jag ska roa mej med, nåt som jag inte alls tycker är kul, men det är ju trots allt behövligt, jag måste klara det! fastän jag inte tycker att det är ett dugg kul... känns som jag vill spy av bara tanken på att övningsköra. Tycker att det är astrist att köra bil, så nu har jag fått gnällt av mej lite och mår genast mycket bättre:)
Idag har jag städat och gnott sen jag klev upp och nu har jag sängkläderna i tvättmaskinen snart dax att hänga tvätt i hela huset, fullt på torkställninen i källaren.
Ni får ha en trevlig lördag alla!
Kram kram L


Denna fick vi till jobbet av Rådhuskondis:-)

bild1085 (MMS)

Denna fick vi till jobbet av Rådhuskondis:-)


God morgon! Ha en fin allahjärtansdag.

bild1083 (MMS)

God morgon! Ha en fin allahjärtansdag.


Nu ska vi åka till Carro Robin och mormors...

bild1082 (MMS)

Nu ska vi åka till Carro Robin och mormors prins


Nu ska älskling få fika på säng;-)

bild1081 (MMS)

Nu ska älskling få fika på säng;-)


Ganska dålig på att blogga!

Jag har varit dålig på bloggen nu ett tag, men det har varit rätt mycket faktiskt.
Häromdagen var jag hos frissan som ska göra frisyr, naglar och sminkning till bröllopet så vi planerade lite och tittade på frisyrer och bestämde vilket löshår jag ska ha, så nu gäller det att få till rätt färg på mitt hår oxå:)
Det börjar ju närma sej och så mycket som ska ordnas och planeras, snacka om bröllopsnerver men det är supermysigt... Det är ju våran största dag!!!
I går va vi till sömmerskan som ska sy om klänningen och tog lite nya mått och det va ju tur det för jag hade minskat några cm till :)
nu ska vi titta på film och invänta grabbarna som är hos farfar på 70 årskalas...
I morgon ska Oscar åka hem igen så innan det ska vi ta med två av dom nybakta tårtorna och åka in till Carro, Robin och lillprinsen (som inte är så liten längre) och ha lite alla hjärtansmys.
Jag har jobbat rätt mycket nu vi har ju äntligen fått våran efterlängtade lokal som vi målat och fixat, så på måndag är det invigning:) ska bli superkul!!!
Ha en bra lördagskväll alla! kram kram L


Bakartagen... Idag bakar jag massor hjärtf...

bild1079 (MMS)

Bakartagen... Idag bakar jag massor hjärtformade tårtbottnar, sockerkaka, hjärtechokladkaka och allahjärtansbakelser:-). Vi ska ha allahjärtansdag både i morgon och på måndag, eftersom Oscar åker hem i morgon så firar vi med honom då!


Nu är brudtillbehören inhandlade:-)

bild1078 (MMS)

Nu är brudtillbehören inhandlade:-)


Sitter på valbo köpcenter med en varsin la...

bild1077 (MMS)

Sitter på valbo köpcenter med en varsin latte. Har just beställt våra vigselringar;-) nu ska vi leta bröllopskor!


Nu blir det kaffe och kärlekschoklad;-) Ta...

bild1071 (MMS)

Nu blir det kaffe och kärlekschoklad;-) Tack Tommy jag älskar dej!


Sååå fina

bild1070 (MMS)

Sååå fina


Älsklingen har överaskat mej med jättefina...

bild1069 (MMS)

Älsklingen har överaskat mej med jättefina rosor och en fin hjärtask med choklad;-). Gud så glad jag blev<3


RSS 2.0