Väntar på resten

bild1229 (MMS)

Väntar på resten


Mormors prins firar Valborg för första gån...

bild1228 (MMS)

Mormors prins firar Valborg för första gången <3


Bröllopsresan är bokad :)

Nu har vi bokat våran bröllopsresa blev en sista minuten till Aya Napa Cypern, så vi åker redan på Fredag den 6 maj  ska bli så härligt...
Vi hade ju bokat för länge sen en resa till Egypten och då skulle vi ha åkt nu på söndag men den fick vi ju boka av, när det var så oroligt där.
Vi ville ju åka snart nog så vi hade tur och fick tag på den här resan då och superbilligt dessutom, blev ju inte två veckor som vi tänkt från början då men det ska bli skönt att komma iväg iallafall ;)
Det blev inte heller all inclusive som vi hade bokat till Egyptenresan men eftersom den här var så billig och vi fick resechekar och pengar till resa i bröllopspresent så kan vi väl lyxa oss lite endå ;)
Nu ser vi verkligen fram emot att sola bada koppla av och bara njuta av varandras sällskap som nygifta ♥♥♥ en vecka bara vi två!!!
Förövrigt så har jag varit dålig hela veckan bihålsinflammation har jobbat ändå, men idag stannade jag hemma har feber och känner mej riktigt dålig.
Barnen är hos sin pappa de här veckan eftersom dom har påsklov, så jag o Tommy har bott i båten men idag fick han åka ifrån jobbet och skjutsa hem mej kände mej så febrig och yr att jag inte ens vågade köra hem. Svimmade i morse men jag har gjort det förr när jag har varit sjuk :(
Hoppas på att jag är bättre i morgon då vi har planerat in grillfest på båten tillsammans med Stefan, Lisa, Carro, Robin och naturligtvis även lillskrutten:)
Nu ska jag vila en stund, sedan måste jag släpa mej in i duschen för när Tommy kommer hem ska vi in till resebyrån och betala resan.
Ha en fortsatt bra dag alla och en trevlig helg!!!
Kram kram ♥ L


Älskar dej <3


Gott med tårta


Så lyckliga


Min fina bukett


Tårtan som Monica har bakat


Kyssen


2011 04 24

♥♥♥

Frukost på rummet!

bild1226 (MMS)

Frukost på rummet!


Bröllopsnatten;-) i morgonrockar på hotell...

bild1225 (MMS)

Bröllopsnatten;-) i morgonrockar på hotellrummet...


Nu på hotellet

bild1215 (MMS)

Nu på hotellet


Bröllopsfest

bild1212 (MMS)

Bröllopsfest


Tårtan

bild1207 (MMS)

Tårtan


SMS-inlägg

bild1205 (MMS)


Snart dags <3

bild1202 (MMS)

Snart dags <3


Förberedelser

bild1199 (MMS)

Förberedelser


Håltagning i nedre tårtan

bild1198 (MMS)

Håltagning i nedre tårtan


Monica gör tårtorna

bild1196 (MMS)

Monica gör tårtorna


Tony vispar grädde

bild1197 (MMS)

Tony vispar grädde


Modellar lite

bild1193 (MMS)

Modellar lite


SMS-inlägg

bild1191 (MMS)


SMS-inlägg

bild1188 (MMS)


Utsikten från berget

bild1184 (MMS)

Utsikten från berget


Jag har fått ett glas mousserande efter at...

bild1182 (MMS)

Jag har fått ett glas mousserande efter att jag har fått kört. Tommy fick dricka på påskmiddan hos mamma o pappa... Nu är vi ute på cykeltur.


Oliver o Oscar på berget i ljusne

bild1178 (MMS)

Oliver o Oscar på berget i ljusne


Köpt slut på röda rosor i söderhamn, dekor...

bild1175 (MMS)

Köpt slut på röda rosor i söderhamn, dekoration till tårtan och borden<3


Min älskling <3

bild1173 (MMS)

Min älskling <3


Nyfriserad med en kebabtallrik

bild1169 (MMS)

Nyfriserad med en kebabtallrik


Nu är bröllopsnaglarna gjorda hjärta o Tom...

bild1168 (MMS)

Nu är bröllopsnaglarna gjorda hjärta o Tommy på ringfingernageln.


God morgon

Vaknade för en stund sen har legat och kollat Facebook en liten stund, har bestämt mej för en lugn och skön dag idag...
Den här veckan jobbar jag halvtid så jag hinner fixa det sista inför våran stora dag på söndag...
Men idag har jag dessutom tagit ut komp hela dan :) I går slutade jag 12.30 då åkte jag till Carro Robin och Lillprinsen, sedan vidare och hämtade bröllopsklänningen som är klar och superfin;) sedan hem Oliver hemma från skolan för han har gjort illa knät och hade verkligen ont:(...

Maud kom hit och lånade lite kläder av mej som hon ska ha på sej på bröllopet och även hennes Carro fick låna sedan lagade jag mat och vidare ut i den härliga solen och krattade lite, när älskling kom hem så hade jag dukat middag ute och det va riktigt skönt vi satt ute till framåt 19 tiden.
Gud vad jag njuter när det blir vår, humöret blir på topp och man känner sej så pigg och det här med att jobba halva dagar den här veckan gör nog susen nu för jag har varit extremt stressad och irreterad ett tag, svårt att sova och varit allmänt less och grinig har varit mycket att tänka på helt enkelt... tog cellprov för ett tag sen och det visade cellförändringar så jag blev skickad till Hudik för nya prover och gått och väntat o väntat på provsvaren, har verkligen varit skitorolig bara sett Cancer drömt mardrömmar om det men igår kom svaret och det va BRA helt normalt alltså har jag ingen cancer tack gode gud, här har man målat upp en skräckbild oroat sig, gråtit otaliga timmar på nätterna för jag har varit SKITRÄDD så igår när jag öppnade kuvertet och fick se NORMALT då var det LYCKA!!!!

Med den LYCKAN så önskar jag er alla en lycklig och fin dag!
Njut av våren som är här.
Kram kram L


SMS-inlägg

bild1165 (MMS)


Söndagkväll i soffan latte o vindruvor... ...

bild1164 (MMS)

Söndagkväll i soffan latte o vindruvor... Varit full fart i helgen fredag trevlig fest för oss på Tommys jobb, det tackar vi för Kent o Ann... Sedan har det varit massa bröllopsbestyr har handlat det mesta nu:-) Vi har även haft premiärnatt i båten för i år, så mysigt!


Sååå himla roligt :)

Gud va kul det va i går länge sen jag va ut med tjejerna och så va ju Carro och Monica med oxå :), men det känns i dag vill jag lova är totalslut:) men det va det värt!!!
Nu har vi varit och hälsat på Theodor, så jag har fått myst massor med honom och även blivit nerspydd :D men det gör ingenting för han är sååå goo.
Tommy har varit ute och övningskört mc med Madde idag och sedan va Madde Kjell och Maximus här en stund :) så idag har vi fått träffa barnbarnen bägge två.
Nu är det bara 14 dagar kvar till våran stora dag.
Dax för filmkik och soffmys!!!
Ha det gött
Kram kram L


Så snyggt utspökad

bild1159 (MMS)

Så snyggt utspökad


Möhippa!

bild1157 (MMS)

Möhippa!


Jag har gjort HELG nu...

Nyss kommit hem från jobbet bara hunnit slängt i hop en gryta amerikansk makaronirätt så nu är jag rätt så mätt och belåten.
Mamma lämnade av Oliver på jobbet vid fyra tiden och sen kom även Tommy så i dag åkte vi tillsammans hem alla tre:)
Eftersom Oliver har varit hos mormor o morfar sen tisdag moprgon och fortfarande är sjuk så blir det "VAB" i morgon och det innebär att jag har gjort helg redan på torsdagkväll...
Hoppas att han blir frisk nu snart för på lördag ska han och Oscar på bio:).
I morgon sak jag ringa och kolla om vi kan få komma och titta i lokalen i helgen där vi ska ha bröllopsmidda`n, så vi kan planera lite bättre och se hur borden ska stå och om det finns dukar, fina glas och allt sånt där, oj oj oj vad tiden rinner i väg i dag är det 17 dagar kvar tills jag blir fru Mårtensson;) så himla mysigt jag längtar snart ihjäl mej, men även lite pirrigt ska det bli att gå in i kyrkan är skiträdd att jag ska snubbla på klänningen i mina högklackade pumps:D.
Nu ska jag faktiskt ta en blåbär och limedrink och lite potatisskruvar och mysa ner mej i soffan och gå igenom lite på listorna och se vad som ska göras härnäst, mamma har tagit emot anmälningarna och sista anmälningsdagen till bröllopet är på söndag, så det får jag vänta lite med...
Även placeringskorten fixar hon:) så skönt!!!
Jag har ju som sagt helg nu, med tanke på drinken;).
Tommy är och pumpar ur båten den hade tagit in en massa vatten:( han hann inte ens äta efter jobbet utan bara släppte av mej och Oliver, han kom ju till mej på jobbet för han hade inte firmabilen i dag och eftersom jag hade Volvon så var han ju tvungen att köra hem oss först, stackars hjärtat har inte ätit middag än...
I morgon ska Oliver och jag ha en riktig slapp mysig dag, kanske hyra nån film och bara vara liksom det ska bli riktigt riktigt skönt att bara ägna mej åt honom en hel dag, tror faktiskt att han behöver det. Han har ju varit van att ha mej hemma jämt har ju varit sjukskriven sen han var liten och nu jobbar jag jämt, inte på helgerna men är ju aldrig hemma förrän halv sex på vardags kvällarna och då är det matlagning och efter det är jag så trött att jag knappt orkar nåt alls:(.
Ha det så jättegott alla!!!
Kram kram L


Lite utbildad iallafall:)

I måndags och i går så var vi på kurs i Gävle Baskurs - Riskbruk, missbruk och beroende och den fortsätter även två dagar i maj.
Har även skickat in ansökan om distansutbildningen som jag sökte försent förra året, vill ju så gärna läsa till behandlingsassistent, så håll tummarna nu att jag kommer in det är ju jättemånga sökande.
I dag har jag jobbat igen kändes skönt att vara tillbaks på jobbet efter två dagar på kurs:).
Oliver stackarn är sjuk så han fick åka till mormor o morfar i går eftersom jag skulle på kursen och han fick stanna kvar där lite extra så jag kunde jobba idag och även i morgon, så på fredag stannar jag hemma med honom, han har ont i halsen och krupp i natt så han och mormor hade fått varit uppe och spolat med hetvatten i badrummet, så han fick sitta i ånga så det blev lättare med andningen.
Hoppas att det inte blir lika i natt, tycker så synd om honom tur att man har mamma o pappa som ställer upp i vått och torrt:).
Vilket härligt väder det har varit idag, när jag kom hem från jobbet gjorde jag en varsin salladstallrik med grillad kyckling åt mej och Tommy så satte vi oss på altanen och åt;) riktigt härligt!!! men solen försvann ju fort eftersom klockan va rätt mycket, men en liten stund hann vi njuta iallafall:).
I morse innan jobbet så åkte jag och solade försöker göra det 3 till 4  gånger i veckan nu så jag inte ska vara så blek till bröllopet, skönt som sjutton att få lite färg och man känner ju sej betydligt frächare oxå har ju varit typ lättmjölksfärgad hela vintern och hur snyggt är det då?!
Nu ska jag nog ta en dusch med min älskling och göra kväller tidigt, känns som det skulle behövas är så j....a trött på morgnarna så jag skulle kunna göra vad som helst för att få ligga kvar i sängen...
Ha det nu så gott alla!
Kram kram L


Tommy fick en bukett rosor av mej i dag...

bild1156 (MMS)

Tommy fick en bukett rosor av mej i dag...


Köpte hyacinter i Gävle i går 10 st för 10...

bild1155 (MMS)

Köpte hyacinter i Gävle i går 10 st för 10kr så jag gjorde en bordsdekoration. Luktar så gott här nu:-)


Gröt är gott!

bild1154 (MMS)

Gröt är gott!


Jag fick som jag ville. Pizza i sängen och...

bild1151 (MMS)

Jag fick som jag ville. Pizza i sängen och vin. Jag älskar dej min blivande man;-)


Gud va skönt med helg!

Sovmorgon är ju sååå uppskattat nu för tiden, vi ligger faktiskt än:)
I går kom Tony och Monica på besök, det blev en och annan grogg så idag orkar vi inte så mycket...
På eftermiddan ska vi åka till båten iallafall, längtar alltid dit på våren vi brukar premiärsova där i början av april, men vet inte om det går nu för den lutar så mycket och så har jag för mej att det knappt finns nån gasol kvar.
Tror nog att vi fryser om vi inte kan ha värmen på:D
Ska även hälsa på Carro Robin och Goplutten, har nämligen fått veta att dom har bakat en massa bullar, så vi vill ha fika! Jag bara älskar godsaker dagen efter, skulle nog även kunna tänka mej att käka pizza idag;)
Oliver åkte till pappa igår, så Tommy och jag är alldeles själva, känns nästan konstigt nu det va så länge sen Oliver ville åka dit så nu är det lite tomt här hemma:(
Men han kommer ju i morgon kväll:)
På måndag och tisdag ska jag på kurs i Gävle med jobbet, det ska bli riktigt kul.
Nu är jag hungrig som en varg, ska nog höra med älskling om han orkar hämta en pizza som vi kan dela på:) hoppas att han vill det!!!
Jag känner mej väldigt lycklig hela tiden och längtar enormt till vårat bröllop nu;)
Kärlek till alla ha en fin dag och va rädda om varandra!!!
Kram kram L


RSS 2.0